To Top

#IUBIM RAPIDUL!

Image

Am fost acolo când au intrat buldozerele pe Giulești și am salvat bucăți de colecție, care să ajungă la oamenii care iubesc Rapidul. Voi ne-ați spus de ce iubiți Rapidul și 15 obiecte de colecție (scaune și cărămizi de pe Bătrânul Giulești) au ajuns în 15 vitrine norocoase, acolo unde e locul, conform listelor de mai jos:

Câștigătorii celor mai votate povești:

Nr voturi Premiu Autor Titlu
1924 Scaun de peluză Alexandru-Cristian Dobos Iubire fără sfârșit
1653 Scaun de peluză Ciobanu Daniel RAPIDIST DIN TATA IN FIU!
1602 Cărămidă roșie Gabor Cristian Daniel De cand am venit prima oara pe Giulesti
477 Cărămidă roșie Gurban Izabela O viață în alb-vișiniu!!
223 Cărămidă sticlă Bebereche Lucian-George Pe umerii tatalui meu
192 Cărămidă sticlă Stoianovici Andreea Rapid este totul pentru mine

Câștigătorii prin tragere la sorți:

Premiu Autor Titlu
Scaun de peluză Onoiu Paul Paul OH, initiatorul unui proiect uriaş!
Scaun de peluză Oros Alexandra Rapid nu moare.
Cărămidă roșie Toma Andrei Rapid 2006
Cărămidă roșie Ciciial Mirel RAPID - RESPECT, ATITUDINE,
PASIUNE, IUBIRE, DARUINTA
Cărămidă sticlă Merezeanu Ionut Rapid iubire fără sfârșit
Cărămidă sticlă Doroftei Daniel De cand am pasit ultima oara pe Giulesti

*Tragerea la sorți a fost efectuată prin Random.org, se poate accesa prin linkul următor:
sbt.bet/ConcursIubimRapidul-Castigatori-Extragere-Random

Câștigătorii aleși de juriu:

Premiu Autor Titlu
Scaun de peluză Rosu Florentin Rapid, o iubire fara sfarsit.
Cărămidă roșie Lupsa Emanuel The story of the storyteller
Cărămidă sticlă Vlad Sandulescu De ce iubim Rapidul?

Câștigătorii vor fi contactați de către Superbet!

P.S. Aceasta a fost doar prima tură!
Concursul va fi reluat din primăvară, cu noi obiecte de colecție de pe Giulești! 

Image
Iubire fără sfârșit

Iubire fără sfârșit

Anul 1923 este dedicat înființării Rapidului. Cu siguranța nu sunt suficiente atât de multe cuvinte pentru a descrie ceea ce înseamnă Rapid. Fiecare suporter a simțit pe propria piele acest sentiment. Putini sunt tinerii in ziua de azi care sa mai aprecieze o echipa precum Rapid. Însă noi ducem tradiția mai departe. Cu siguranța suntem cei mai frumoși suporteri din țara. Am o poza veche, de la primul meci trăit alături de Rapid, intr-o deplasare la Bacău, alături de verișorul mai mare, unde am descoperit ce înseamnă aceasta echipa. Antrenorul la acel moment era celebrul Viorel Moldovan. Țin minte bucuria jucătorilor din acel sezon, când se cânta “Cânta cucul”... cu siguranța aceasta echipa va trai veșnic. Rapid - Iubire Fără Sfârșit

Rapidist din tata in fiu!

Rapidist din tata in fiu!

Atunci cand nu stiam ce este fericirea, banii, dusmania, poate nici iubirea, TATA mi-a aratat prima oara Giulestiul. Un loc sfant ptr multi dintre Rapidistii batrani si care acum a devenit si ptr mine. Dupa ani si ani, iata ca a venit vremea ca eu sa fiu cel care ii calauzeste drumul catre stadion TATALUI meu, nestiind initial ca asta este bucuria si fericirea mea oferindu-mi linistea sufleteasca. Te iubeste TATA! Te iubesc RAPID!

Image
Image
De cand am venit prima oara pe Giulesti

De cand am venit prima oara pe Giulesti

Prima oara am pasit pe Giulesti cand aveam 12 ani. A fost un Rapid - Dinamo 3-1 in 2002. De atunci m-am indragostit de tot ceea ce inseamna RAPID.

O viață în alb-vișiniu!!

O viață în alb-vișiniu!!

Noi, rapidiștii, avem o vorbă: ”Rapidiștii nu se fac, rapidiștii se nasc”. Țin minte aveam vreo 12 -13 ani ,când am auzit pentru prima dată imnul Rapidului ,am ramas cu el în minte ,mă îndrăgostisem de el și de atunci îmi doream tare mult să ajung la un meci ! Așa a începutl totul ! A urmat și primul meu meci în sezonul 2006-2007 când Rapidul aveam meci la Uta ,eu locuind în Arad,am fost dusă de tatăl meu la acel meci ! De atunci îmi doream să merg la tot mai multe meciuri ! Acesta lucru s-a și întâmplat ,au urmat meciuri la Timișoara tot în acelaș sezon ,finala Cupei României tot la Timisoara ,la Severin și alte deplasări cu amintiri și emoții , sufletul meu nu se putea abține ,nu putea să stea deoparte ! Însă visul meu era : GIULEȘTIUL Îmi doream sa ajung pe Giulești ,auzisem că atmosfera creată de Rapidiști era senzațională,si unică în România !În 2012 am ajuns în București ,dar nu la un meci pe Giulești ,ci pe Național Arena la finala Cupei României cu Dinamo ! Într-un final am ajuns și pe Giulesti ,la un meci cu Petrolu ,tot în Cupa României ,in 2013 ,am trăit cele mai frumoase momente ! Începuse IMNUL.... Ce bucurie ,ce emoție .... Eram fericită ! Am ajuns însfarșit in Giulesti ! Faptul ca Rapidul cucereste inimi nu mai reprezinta o noutate. Însă la scurt timp situația Rapidului s-a complicat si mai tare , Clubul a intrat definitiv în faliment! Am suferit foarte mult,nu vedeam viața fară Rapid .....Dar Rapidul a renăscut din propia cenușă , după o perioadă de pauza iar eu eram fericită pentru ca puteam să vad Rapidul din nou în viață ! Cam aceasta ar fi povestea pe scurt ,deși ar mai fi multe de povestit ..... despre Rapid poți vorbi la nesfârșit ! Te Iubesc, Rapidule!! Cu Adevărat!

Image
Image
Pe umerii tatalui meu

Pe umerii tatalui meu

Anul 1999, aveam doar 8 ani, atunci cand tatal meu a decis sa mergem la decernarea titlului. Nu tin minte foarte multe lucruri de pe atunci insa tin minte suflarea stadionului, tin minte cum adunam revistele Giulestina de pe scaunele stadionului si invatam pe de rost numele jucatorilor si toate informatiile deste ei. Mai tin minte ca la tribuna a doua aproape ca nu ne-a mai lasat sa intram, tribuna era full, atunci cand tata i-a rugat frumos sa ne lase spunandu-le ca m-a adus sa vad decernarea trofeului. Ne-au lasat sa intram insa ne-au avertizat ca-i full si atunci tata m-a ridicat pe umerii lui, sa fiu la inaltime, la fel cum era si "Rapiduletul". A fost o experienta extraordinara pe care nu o voi uita niciodata. Forta Rapid!

Rapid este totul pentru mine ❤️

Rapid este totul pentru mine ❤️

Cred ca niciodată nu as putea sa găsesc cuvinte care sa exprime cât mai bine iubirea mea pentru Rapid. Știu doar ca echipa alb-vișinie m-a dus de-a lungul timpului de la extaz la agonie, mi-a adus multe bucurii, dar m-a făcut sa vars și lacrimi. Am rămas alături de Rapidul meu și in perioada insolventei, apoi in ligile inferioare, amintindu-mi in acele perioade grele clipele in care m-a făcut sa ma simt mândra ca ii sunt suporteră. Priveam meciurile cu echipele anonime din ligile inferioare și rememoram meciurile jucate cu marile echipe ale Europei. Cred ca asta e cea mai mare dovada a iubirii mele pentru Rapid și ma bucur ca toți suporterii adevărați au rămas alături de echipa și sper ca se regăsesc in cuvintele mele. Împreuna suntem puternici și de aceea legenda continua. Vom rămâne in continuare alături de Rapid pe parcursul spre prima scena a fotbalului, acolo unde ii este locul. Vom scrie povesti frumoase cu cerneala vișinie pe foile albe care se aștern înaintea noastră. Hai Rapid!❤️

Image

Legenda Continuă

SUPERBET ONLINE. © All Rights Reserved